Shopping: fra designermote til loppemarkeder

Paris er et shoppingeldorado, og her er det mange butikker å velge mellom. Vi hjelper deg med gode tips om hvor du finner de beste handlesentrene, designerbutikkene og markedene.

Avenue MontaigneI Avenue Montaigne er en gate i Paris hvor du finner mange av designermerkenes egne butikker. Og alle de største og mest kjente designerne har sine butikker i Paris, som av mange regnes som verdens ”shoppinghovedstad”. I Avenue Montaigne finner du blant annet Louis Vuitton, Cartier, Hugo Boss, Dior, Chanel, Calvin Clein med flere.

Rue du Faubourg Saint-HonoréI Rue du Faubourg Saint-Honoré, som er omtrent like kjent som Avenue Montaigne, finner du også en rekke designerbutikker. Denne gaten er like i nærheten av Champs Elysées og Place de la Concorde, og gaten inneholder som nevnt flere kjente designerbutikker; blant annet Versace, Dior, Jean Paul Gaultier Boutique og Yves Saint-Laurent Rive Gauche.

Kjøpesentre

Galeries LafayetteGaleries Lafayette er et kjøpesenter som ligger i operadistriktet, og er fordelt over 6 etasjer. På dette kjøpesenteret kan du blant annet finne merkeklær, parfyme og annet tilbehør. Hver onsdag rundt kl. 11 er det moteoppvisning på senteret. Adressen hit er 40 Boulevard Haussmann 75009 Paris.

MonoprixØnsker du derimot å dra dit som Parisere flest handler blant annet frukt, grønnsaker, klær, leker, sminke, så er Monoprix stedet for deg. Her er ofte prisene litt lavere enn i de mest attraktive turiststedene, og det finnes en rekke Monoprix-sentre i hele Frankrike. Et av disse er på Champs Elysées, spør personalet på hotellet for å finne det nærmeste.

Galerie des ChampsGalerie des Champs er rettet spesielt mot turister, og har derfor et høyere prisnivå enn for eksempel Monoprix. På dette kjøpesenteret er luksusprodukter i fokus. Og så navnet tilsier, så holder dette senteret til på Champs Elysées.

Markeder

Rue MouffetardEr du på jakt etter et godt fransk matmarked, så er Rue Mouffetard stedet for deg. Hit kommer du med metro til Cencier Daubenton, Place Monge. Markedet holder åpent fra tirsdag til søndag.

Les Marche aux Puces de Saint-Quen er et marked som holder åpent lørdag, søndag og mandag. Du kommer dit ved å ta metro til Porte de Clignacourt, og på dette markedet kan du blant annet finne antikviteter, smykker og andre gamle gjenstander.

Marche de la Porte de VanvesMarche de la Porte de Vanves er et loppemarked hvor vanlige folk selger ting som de ikke har bruk for, og her kan man måtte lete lenge for å finne noe av interesse, samtidig som man også kan være skikkelig heldig og gjøre et kupp. Ta metroen til Porte des Vanves for å komme hit.
 
 

Billige flybilletter til Paris

Flybilletter til Paris


  • Sammenligner alle flyavganger
  • Finner billige flybilletter raskt
Flybilletter til Paris

Biletter fra 498,-


Søk nå!
Hoteller i Paris

Bestill hotell i Paris


  • Gode tilbud
  • Bonus overnattinger
  • 806 ulike hotell
Bestill hotell i Paris

Opptil 60% rabatt


Bestill her!