Kulinariske opplevelser og uteliv i Paris

Her får du gode tips om gode restauranter, barer som er verdt et besøk og noen forskjellige typer klubber man kan oppleve på kveldstid og utover natten i Paris.

Restauranter

Pierre GagnairePierre Gagnaire er en av Paris’ aller fineste og beste restauranter, og den er også på listen med de 50 beste restaurantene i verden. Her må du fort regne med å betale rundt 80€ for en lunsj, og middag kan fort komme opp i over 200€ per person. Bordbestilling er selvfølgelig nødvendig på denne restauranten. Adressen er 6, rue Balzac 75008, og det er i nærheten av Champs Elysées. Telefonnummeret er +33 (0)1 58361250.

L'Avant GoutePå bistroen L’Avant Gout får du servert meget god mat til rimelige priser. Bistroen er både trendy og veldig populær, og den finner du på følgende adresse: 26, rue Bobillot 75013.

GoumardEr du på jakt etter god sjømat, så er Goumard stedet for deg. Restauranten ble åpnet så sent tilbake i tid som i 1872, og eieren kjøper inn varene sine direkte fra fiskerne på havnen. Her kan du blant annet få hummer fra Bretagne. Denne flotte restauranten finner du i 9, rue Duphot 75001.

Brasserie BalzarBrasserie Balzar er et tradisjonelt spisested, som har holdt til i Latinerkvartalet siden 1898, og som kan tilby trivelig stemning og tradisjonell meny. Et kvaltitetstempel for denne bistroen er at mange av byens kjente forfattere har vært stamgjester her. Denne bistroen finner du i 48, rue des Ecoles 75005.

Er du på jakt etter nordafrikansk mat, så er Founti Agadir et av de beste alternativene. Her er det stort utvalg av couscous, tajines og pastillaretter. Denne restauranten holder til i 117, rue Monge 75005.

I Marais-distriktet kan du prøve en fantastisk middag hos Ambroisie, som har hele 3 stjerner i Michelinguiden.

Paris har utrolig mange gode restauranter å velge mellom, vi har ovenfor plukket ut noen for dere. Hør gjerne med hotellet om gode tips til restauranter og prøv ut andre også, for Paris har massevis av gode restauranter og god mat å tilby.

Caféer

lippLipp var tidligere samlingssted for kjente personligheter som blant annet Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir, og i dette området er det flere gode og svært populære caféer som vanligvis er stappfulle av folk. Lipp ligger i 151, boulevard Saint Germain 75006.

Café de La MairieCafé de La Mairie er fredelig café som holder til på den trivelige St-Sulpice-plassen, og som har utsikt til kirken. Denne koselige caféen har adressen 8 Place Saint-Sulpice, Paris 75006.

Barer & Uteliv

Buddha BarBuddha Bar holder til i et tempelaktig lokale, og er kjent for god stemning og topp dj’er. Buddha Bar har blitt berømt også internasjonalt etter at de startet opp i Beirut også. Dette utestedet kan besøkes på 8 rue Boissy d’Anglais 75008.

Le MolokoLe Moloko er en trendy nattklubb, hvor lokalet også er trendy og moderne. Her er det veldig livlig, god musikk og det er et populært sted. Ta metrolinje 2 til Blanche, og adressen er 26 rue Fontaine 75009.

Nattklubben for internasjonale trendsettere og berømte personer er Les Bains, og her er det både dyrt og svært vanskelig å komme inn. Her spilles det all slags type musikk. Hit kan du komme med metrolinje 3 og 4 til Réaumur Sébastopol, og adressen er 7 rue du Bourg-l’Abbé 75003.

Rex ClubRex Club er en berømt klubb som har eksistert siden midten av 1980, og på det særdeles gode musikkanlegget spilles musikk fra internasjonale toppartister. Det er et svært populært sted, og man må være forberedt på lange køer. Ta metro 8 eller 9 til Bonne Nouvelle. Adressen er 5 bd Poissonniére 75002.

Billige flybilletter til Paris

Flybilletter til Paris


  • Sammenligner alle flyavganger
  • Finner billige flybilletter raskt
Flybilletter til Paris

Biletter fra 498,-


Søk nå!
Hoteller i Paris

Bestill hotell i Paris


  • Gode tilbud
  • Bonus overnattinger
  • 806 ulike hotell
Bestill hotell i Paris

Opptil 60% rabatt


Bestill her!