Christina Marie gir deg tips til din tur til Paris

Vi tok en prat med Christina Marie bak bloggen The London Girl. Hun er bosatt i London, men reiser ofte og blogger om dette. Christina Marie er en 22 år gammel student som studerer psykologi i London. Hun elsker mote, skjønnhet og hennes favoritt by i hele verden er London. Når det er sagt fikk vi inntrykket av hun ikke er så lite fan av vår favorittby heller, Paris. Her finner du hennes tips til ting du bør få med deg på din neste tur til Paris.

Mat

1. Spiste du noe typisk fransk? Hva var din favoritt?
Jeg er ikke så veldig glad i fransk mat, men jeg har tidligere vært på en fransk restaurant hvor pappa spiste snegler. Ikke noe for meg! Det jeg derimot elsker er franske makroner, så det ble det litt av.

2. Kan du anbefale noen spisesteder?
Vi spiste middag med utsikt mot Eiffeltårnet en kveld, og der var jeg veldig fornøyd med maten.
Cafè Le Dome het den, og vi spiste deilig biff der.

3. Hva var den største matopplevelsen din i Paris (enten fransk kjøkken eller noe annet)?
Det ble ikke så mye tid til utforsking av forskjellige matsteder og spennende kafeer som jeg skulle ønske, men Ladurèe slår alltid an for min del! De har de deiligste, franske makronene jeg kan tenke meg.

Turistattraksjoner

1. Hvordan valgte du ut hva du skulle rekke over?
Jeg hadde vært i Paris to ganger før, men de jeg reiste med hadde aldri vært der, så jeg kom rett og slett med forslag til hva jeg trodde vi ville syns var verdt å få med oss. Dessuten er jo Eiffeltårnet og Louvre et must å se når man er i Paris, så det er klart vi prioriterte det! Det ble for det meste prioritert turistting og ikke så mye utforsking, men det får bli neste gang.

2. Fant du noe “skjulte” diamanter som ikke så mange vet om, men som du vil dele?
Dessverre fant jeg ingen skjulte diamanter da vi rett og slett ikke gikk så mye rundt i små gater, men neste gang skal jeg definitivt prioritere det!

3. La du opp en “løype” i forkant for å tilpasse deg køer, stengetider og hvor de ulike attraksjonene er plassert i forhold til hverandre, eller tok du det litt som det kom?
Ja, vi prøvde å planlegge litt slik at vi fikk mest ut av dagene. Jeg liker å være strukturert på ferie og jeg er en stor fan av planlegging, så før vi dro visste vi nøyaktig hva vi skulle og når. Selvfølgelig blir det til at planene kanskje endres litt og man tar det litt mer som det kommer en man først planla, men i utgangspunktet hadde vi planene klare- med mulighet for endringer.

Overnatting

1. Hvilket hotell bodde du på, og kan du anbefale dette?
Vi bodde på Citadines Prestige Les Halles Paris, som er et leilighetshotell med veldig høy standard. Vi var kjempefornøyde med både hotellet og beliggenheten på det!

2. Hvor i byen bodde du, og var du fornøyd med denne plasseringen i forhold til tilgjenglighet og offentlig transport?
Hotellet lå rett ved Louvre, noe jeg syns var helt fin beliggenhet! Metroen var ikke langt unna heller, så det var helt greit å bo der.

3. Om du skulle reist tilbake til Paris nå – hvilken bydel ville du bodd i?
Nå ville jeg kanskje bodd i Montmartre, enkelt og greit fordi det ser utrolig fint ut og der tilbragte vi ikke så mye tid. Jeg vil alltid oppleve noe nytt når jeg drar tilbake til steder jeg har vært før!

4. Sett at du ikke trengte å tenke på pris – hvilket hotell ville du valgt i Paris? Så du et drømmehotell? (Mitt er Ritz!)
Hotel du Louvre gikk vi forbi hver dag, og det ser utrolig flott ut.. Paris har så mange fine luksushoteller! Men det er klart at The Ritz også hadde vært en drøm å bo på.

Vi takker Christina Marie Parrington Hansen for intervjuet!

Billige flybilletter til Paris

Flybilletter til Paris


  • Sammenligner alle flyavganger
  • Finner billige flybilletter raskt
Flybilletter til Paris

Biletter fra 498,-


Søk nå!
Hoteller i Paris

Bestill hotell i Paris


  • Gode tilbud
  • Bonus overnattinger
  • 806 ulike hotell
Bestill hotell i Paris

Opptil 60% rabatt


Bestill her!